четвъртък, 1 март 2018 г.

GLOBBER - удоволствие и забавление във вашите ръце

Ех, може да е малко снежно навън, но все пак е март, а март е предвестник на пролетта и топлото слънчево време и време за игри на открито! 

Ние от детски магазин "Вълшебство" вече сме се подготвили и чакаме с нетърпение времето за тротинетки, скутери и ролери

С удоволствие заявяваме, че от тази година започваме официално да предлагаме и представяме една сравнително нова за български пазар френска марка тротинетки -  GLOBBER! 

GLOBBER, не е просто марка, GLOBBER е концепция за дизайн безопасност, удоволствие, усмивки…

GLOBBER е едно ново преживяване, нова страст, нова визия…

GLOBBER е продукт на дългогодишни задълбочени технически проучвания, на изключителен подбор на качествени материали, на перфектно сътрудничество между дизайнери и производители…

GLOBBER са иновационни продукти, предназначени за всички възрасти…

GLOBBER са приятели на децата!

Globber е една от най-популярните и надеждни марки в света, когато става въпрос за тротинетки най-вече за деца, но и не само.

 Производителят има готови решения за забавления на две колела и за възрастни. 

В своето богато портфолио фирмата има доста интересни попадения и за по-големи, а именно висококачествени тротинетки, с които да се радвате на живота извън задушния и замърсяващия въздуха автомобил. 

В нашия онлайн магазин, също, можете да намерите богато разнообразие от тротинетки Globber. 

Ние сме се заредили с най-добрите и най-безопасни, но пък супер атрактивни и оригинални детски тротинетки. И като стана въпрос за това, защо пък да не закупите по една тротинетка за себе си и за детето? Така не само ще прекарвате повече време заедно, но и ще го научите да спортува и да ползва краката си за нещо приятно от малък?! Супер идея, не мислите ли?

С Globber тротинетка забавлението на две колелета е гарантирано! А ние допълнително ви обещаваме, че техните продукти ще ви служат доста напред във времето, без да е необходимо да им осигурявате някаква специална поддръжка, например. Ето защо ние ви съветваме да заложите точно на тази марка, когато става въпрос за вашето дете и неговата безопасност. От Globber винаги спазват последните изисквания и се съобразяват с модерните и класически международни стандарти за осигуряване на 100% безопасни и надеждни продукти за деца, в частност тези, които са пригодени за активно забавление навън.

Добавете към всички тези предимства и винаги достъпната за Globber цена. Въпреки че производителят се слави с първокласни продукти, те са евтини и конкурентни. Пазарът може и да е пълен с множество предложения за тротинетки, но трудно бихте намерили подобно съотношение между цена и качество. Освен това, производителят винаги ви дава огромен избор, а ние като негови представители разполагаме с най-добрите модели в нашия онлайн детски магазин "Вълшебство".


Няма коментари:

Публикуване на коментар