вторник, 20 февруари 2018 г.

Нова колекция обувки Clibee ПРОЛЕТ 2018

Пролетта още не е дошла съвсем, но ние - детски магазини "Вълшебство" сме вече готови да посрещнем пролетта с много нови и актуални модели обувки с марката Clibee

Както вече бяхме писали обувките с марка Clibee се отличават с добро качество на материалите, меки и удобни подметки, свеж иновативен дизайн, ортопедични стелки, удобно и лесно закопчаване и невероятно достъпна цена, което ги прави идеален избор за крачетата на вашите деца. 
Тази пролет Clibee са подготвили за вас страхотна линия маратонки със младежки, искрящи цветови комбинации, съчетани с удобство и комфорт. 

За официалните случаи Clibee предлагат стилни обувки тип пантофки за момичетата с изчистен дизайн и лесно закопчаване с каишки с велкро лепенки.

За момчетата обувките са също изчистени, едноцветни, с елегантна линия на обувката, без излишни шевове и декорации и отново с удобно закопчаване с велкро лепенки.

За по-малките или тези, които искат да бъдат различни и забележими тази пролет  Clibee предлагат и така желаните от повечето деца маратонки със светещи подметки с LED светлини в различни цветове.

За кокетните девойки сме подготвили и заредили страхотни кецове с пухени заешки ушички и опашчица!

Без значение кой сезон е само при нас в детски магазини "Вълшебство" можете да откриете най-новите актуални и желани артикули от всяка една група: Дрехи, обувки и играчки.


Няма коментари:

Публикуване на коментар