петък, 23 февруари 2018 г.

Пролет - време за игри навън с тротинетки, ролери и кънки.

Пролетта е вече почти тук, а с нея ще дойде и времето за игра навън! 

Как бихме да удържим децата си да не се втурнат навън при първите слънчеви лъчи и топло време за да усетят свободата на игрите на открито. 

Определено едно от любимите занимания на децата ни е каране на всевъзможни превозни средства на открито -  ролери, кънки, скейтове, тротинетки, велосипеди за баланс, скейтбордове, пенибордове, уейвбордове и какво ли още не! 
Всичко това и много повече можете да намерите само в огромният асортимент на детски магазини "Вълшебство"!

Новото пролетно зареждане на играчки за открито във "Вълшебство" вече започна с големи количества кънки, ролери, тротинетки и различни видове бордове с марката BYOX и MONI!

BYOX е популярна и широкодостъпна марка спортни стоки за деца и юноши с изключително добро качество на изработка и много достъпни цени, които ние от детски магазини "Вълшебство" предлагаме успешно дълги години наред на нашите клиенти и те определено остават доволни.

При нас ще откриете за момичетата кънките Nina и Amar, така популярни и желани около сериала Soy Luna

Както и новите за пазара модели  с атрактивна визия Zax и Silver

Кънките за момчета са Marteo и Darth. Предлагаме и добро разнообразие от ролери и така наречените ролери 3 в 1, които чрез лесно развиване на колелата и втулките търпят трансформация от ролери в скейтове или в кънки, така купувате едно, а получавате цели три начина да се забавлявате навън. 

При нас в детски магазини "Вълшебство" ще откриете и тротинетки за всяка възраст в желаната от вас конфигурация от цветове и външен вид. 

Всички тротинетки са с безшумни силиконови колелета с професионални лагери ABEC 5 и стабилни и олекотени алуминиеви и подсилени пластмасови конструкции с удобна възможност за сгъване или бързо разглобяване с цел по-лесно и удобно пренасяне. 

А за професионалните "ездачи" на тротинетки ще предложим специални подсилени тротинетки за скокове с висока маневреност и лекота на движението.

Забавлявайте се на свобода на открито с нас - детски магазини "Вълшебство".Няма коментари:

Публикуване на коментар