вторник, 30 януари 2018 г.

Стъпвай смело с "Колев и Колев"

С първите стъпки на детето, трябва да дойдат и първите грижи за крачето. 
Много често първите стъпчици на вашето дете са колкото очаквани, толкова и изненадващи. 
Започваме да се чудим дали вече е необходимо да се носят някакви обувки у дома или навън или е по-добре детето да стъпва естествено, за да получава пълна информация от това ново усещане.
Според нас от детски магазин "Вълшебство" истината е някъде по средата - от една страна е добре детето да стъпва босо в началото за да е пълно възприятието му от процеса наречен ходене, от друга страна трябва да го "запознаем" с това какво е обувка и как тя ще му помогне в първите стъпки. 
Един от най-добрите и удобни варианти за първи обувки са буйките на "Колев и Колев" - фирма наложила се на българския пазар с дългогодишна практика и традиции в изработването на пантофи, цвички, буйки, обувки и ботуши от естествена кожа и други естествени материали. 
Буйките на "Колев и Колев" се отличават с висококачествена мека естествена кожа, стелка от естествена кожа с анатомично повдигнат свод и цип, който минава през цялата среда на буйката, което и позволява цялостно отваряне на буйката и по-лесно обуване, което е изключително важно, защото малките деца все още не търпят нещо на своите крачета и инстинктивно свиват пръстите си.
"Колев и Колев" винаги се стараят да предложат нови и атрактивни дизайни, както при обувките и ботушите си, така и при бебешките си буйки, което дава на родителите право на избор във външния вид на буйката, която ще купят за своето дете. 
Зимните модели се отличават с топла вата от естествена вълна.
Всички модели буйки на "Колев и Колев" и всичко най-ново на топ цени можете да откриете единствено и само при нас в детски магазин "Вълшебство", защото ние мислим за вашият комфорт и този на децата ви!
Няма коментари:

Публикуване на коментар