петък, 26 януари 2018 г.

Удобни пантофи за всеки момент и навсякъде

Вероятно всеки от нас се е чудел с какво да обуе детето си, за да му е удобно в детската градина! 

Сигурно често не ви сее искало да пуснете детето си да играе босо в някой детски център или просто сте търсили удобни всеки дневни обувки, с които най-малкия член от семейството да се чувства удобно вкъщи!

Е тогава определено трябва да дойдете при нас детски магазин "Вълшебство" и да разгледате страхотните пантофи на полската марка Vi-Gga-Mi.

Полските пантофи и платненки Vi-Gga-Mi са едни от най-добрите продукти в Европа създадени с грижа за детето.
Пантофите на Vi-Gga-Mi се отличават със страхотен, удобен дизайн, свежи и интересни текстилни десени, удобна анатомична подметка от термогума със специално направени отвори с цел "дишане" на ходилото и естествено анатомична стелка от естествена кожа с подсилен свод на стъпалото. 
Обикновено пантофите Vi-Gga-Mi се закопчават за крачето със велкро лепенки, така че захващането да става естествено, стабилно и удобно за детето. Специалните "дишащи" ходила на пантофите притежават множество естествено създадени отвори в подметката, които не позволяват на детското краче да се изпотява и да се развиват предпоставки за гъбични инфекции заболявания.

Ние от детски магазин "Вълшебство" горещо препоръчваме страхотните продукти с марката Vi-Gga-Mi, като само при нас можете да откриете пълната гама от модели и десени на пантофите и платненките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар