вторник, 12 декември 2017 г.

Кой е Дядо Коледа?!?

Всяка година по това време случайно или не изплуват едни и същи въпроси: Кой е Дядо Коледа? Истински ли е Дядо Коледа или не е? Каква е разликата между Дядо Коледа и Дядо Мраз и кой е по-добър? 
Е ние от детски магазини „Вълшебство” знаем истината за него и сега ще ви я разкажем! 
За нас Дядо Коледа е съвсем истински, но неможе да бъде в една единствена нощ в хиляди домове по света, затова той има стотици представители по земята, които работят с различни вериги магазини, от които пък си набавят най-актуалните и нови играчки
Ние от детски магазини „Вълшебство” се гордеем с това, че сме официални партньори с представителя на Дядо Коледа за град Русе от дълги години. 
Винаги в нашите магазини през декември ще откривате пощенската кутия на Дядо Коледа, където ще можете да пускате писмата с вашите желания и добрия старец изготвя график, който ние оповестяваме в кои дни и от колко часа, ще идва да взима своите писма и съответно ще можете да си направите безплатни снимки пред магазините ни с него. 
Едни от най-желаните играчки задецата всяка година са играчките, които се рекламират по детските телевизионни канали! 
Единствено в детски магазини „Вълшебство” можете да ги откриете всичките и на изключително ниски цени с огромни намаления. За момчетата и момичетата има писти на Hot Wheels, LEGO конструктори, игрите на Комсед и Felyx Toys, артикули със Soy Luna, Калинката и черният котарак, Костенурките нинджа, Ben 10 и какво ли още не?! 
А за най-малките има страхотни конструктори на Clementoni, бебета, дървени играчки на Eichhorn и Legnoland, играчки на Fisher price, Win Fun, Play Go и Baby Mix. 
Всичко това се стараем да оберем в огромните чували на Дядо Коледа, за да може той на време на 24 и 25 декември да донесе във вашите домове с помощта на своите верни елени. 
Сигурно се питате колко са те и как се казват, е ние ги познаваме много добре. 
Елените на Белобрадият старец са девет на брой и се казват Дашер, Денсър, Прансър, Виксен, Комета, Купидон, Донър, Блитцен и Рудолф!Няма коментари:

Публикуване на коментар