вторник, 5 декември 2017 г.

Куп с играчки под елхата от Дядо Коледа и "Вълшебство"

Коледа и нова година са най-големите и радостни празници. Всяко едно дете очаква с нетърпение всяка година най-новите и интересни играчки като подарък от белобрадият старец. Но за да стигнат те до него или до вас на ниски цени основно се грижим ние от детски магазини „Вълшебство”
Само при нас всяка година можете да откриете най-новите, актуални и интересни играчки от телевизионните реклами и не само на топ ниски цени. Тази година единствено и само в детски магазини „Вълшебство” ще можете да откриете за вашите деца пълен асортимент от оригиналните играчки на Комсед и Феликс тойс.

Тази година най-актуалните играчки за момчета ще са: Dusty – Камионът събирач на играчки на Комсед, който „изяжда” разпилените по земята играчки. 
Животинчетата Micro Teksta вече в четири различни вида, заедно с техните интересни писти-игрални комплекти. 
Костенурките нинджа във всичките си разновидности, тази година са отново много търсени, както и караваната на Бен 10 и всички играчки, свързани с извънземното момче. 
От рекламните игри на Комсед с пълна сила се налага играта – Лудата Щипка.

Най-актуланите за момичета играчки за тази Коледа ще са: Плачещите с истински сълзи бебета – Cry babies
Страхотен и може би универсален подарък е машината за захарен памук, която е  радост за цялото семейство, защото с нея ще можете да правите и хапвате собствен много вкусен истински захарен памук. 
Всички играчки свързани с героите Калинката, Черният котарак, Анна, Елза и Сой Луна ще са страхотен хит, а сред рекламните игри обещаващо звучи описанието на фритюрникът за игра Friggi friggi.

За най-малките отново най-търсени са разказвачите на приказки и песни – Мики и Мини Маус, Куклата Йоана, Пишкащите и пиещи бебета на Baby born, както и  всички играчки с марките Fisher price, Win Fun, Clementoni, дървените играчки на италианците от Legnoland.
Всички тези играчки и марки и още много други на едно място можете да откриете само при нас в детски магазини „Вълшебство”.Няма коментари:

Публикуване на коментар