четвъртък, 10 август 2017 г.

Отново на училище с Herlitz!

След всяка една зареждаща почивка и лято изпълнено с емоции и спомени идва време да се потрудим, а за децата време да се върнат на училище и започнат поредното вълшебно приключение в света на образованието.


За да поемат обаче нашите деца по интензивния път на науката  трябва първо да бъдат екипирани добре, с раница, тетрадки, различни рисувателни, чертожни и други материали и най-вече с удобен и практичен несесер или моливник, който да ги побере.

Ние от детски магазини „Вълшебство” с удоволствие ви представяме един от безупречните по отношение на добро качество и цена производители на моливници и канцеларски материали в световен мащаб – Herlitz, Германия.


Herlitz е немска компания с повече от стогодишна традиция в производството на висококачествени канцеларски материали за офиса и училище.

Компанията произвежда моливи, фулмастри, линии, триъгълници, пергели, химикалки, острилки, раници, моливници, несесери, портмонета и много други артикули, които не бихме могли да изброим, без да пропуснем някой.

През всяка учебна кампания изключително успешно предлагаме продуктите с марката Herlitz, а и нашите клиенти определено с голям интерес ги търсят, защото в тях са сигурни, че ще открият изключително добро качество на достъпна цена.

Едни от най-търсените продукти на Herlitz са моливниците с един цип и две разтварящи се крила, моливниците с два и три ципа.

Клиентите ни често предпочитат да изберат готовите заредени моливници с два и три ципа, които немската фирма предлага, тъй като те са заредени с всичко необходимо за ученика: цветни и черни моливи, фулмастри, линия, триъгълник, острилка, гума и дори учебна седмична програма.

Много търсени са и портмонетата в обикновеният им вид и тези с дълга, регулируема вързанка за врат.

Портмонетата са с няколко прегради, ципове и велкро лепенки, за да има достатъчно място за монети, банкноти и документи.


Портмонетата за врат имат и прозрачен PVC джоб на гърба, в който удобно може да бъде поставена личната ученическа карта или друг документ, който се налага често да бъде показван.Няма коментари:

Публикуване на коментар