вторник, 27 юни 2017 г.

Новите тенденции в дрехите и играчките за деца!

Както в живота и ежедневието на възрастните, така и светът на децата се диктува от това, кое е модерно и актуално в момента! 

Докато в света на възрастните тенденциите се диктуват от някакви световни гурота в дадена област, които са наложили се авторитети, то в света на децата всичко е далеч по-просто. 

Актуално за децата е само това, което ги впечатли по телевизията и киното, затова все още героите на филмите на Дисни и Пиксар диктуват това какви ще са най-популярните играчки и дрехи за децата. 

Дълги години герои, които продаваха най-много за момчетата бяха колите от едноименният филм ‘’Cars’’, а за момичетата принцесите от ‘’Frozen’’, сега вече са изместени от други нови популярни анимационни и игрални образи. 

Сега по-малките момичета са запленени от калинката и котарака, от анимационната поредица "Мега чудесата на калинката и черният котарак" с тях има страхотни играчки, костюми, дрехи, шапки и дори бански. 
По-големите момичета се стремят да подражават във всичко и да изглеждат като любимата си героиня Soy Luna,която „научи“ децата да карат кънки по цял ден. 

Със Сой Луна има книги, парфюми, шампоани, дрехи, кукли, кънки, слушалки, творчески комплекти за декорация и какво ли още не.

Създателите на „Колите“ тази година възраждат МакКуин Светкавицата с новият трети филм от поредицата и така го превръщат в един от най-дълго задържалите се герои на Дисни, по които са луди момчетата! Същото се случва и с малкото момче с големият омнитрикс –Бен 10. 

Бранда LEGO „запалиха“ манията по конструкторите със своите нинджи от „Нинджаго“ и Нексо Рицарите си и сега „подгряват“ с новите серии на LEGO Батман.


Голяма популярност сред момчета и момичета набраха и компютърните и телефонни игри Minecraft и  Clash Royale, с които се появиха различни артикули на българският пазар, като книги, карти, дрехи и играчки. 

Всички играчки, дрехи, парфюми и аксесоари с най-актуалните любими герои  можете да откриете и закупите от нас детски магазини "Вълшебство"Няма коментари:

Публикуване на коментар