вторник, 20 юни 2017 г.

Вълшебен, шарен, карнавал!

Карнавал, карнавал, кой не обича да наблюдава карнавал?!? Весели хора, облечени в шарени дрехи, гримирани или маскирани обикалят улиците на иначе обикновеният град  и го превръщат в едно по-добро и свежо, шарено място! 

Русенският карнавал е мероприятие с дългогодишна традиция в дунавският град, организиран от Община Русе, сдружение Русе Арт и Общински Младежки Дом. 

От  три години насам Детски Магазини „Вълшебство” сме един от основните спонсори на това мероприятие, с което се гордеем. Русенският карнавал е събитие създадено предимно за децата на Русе, които са богатство, което трябва да се възпитава в духа на култура, изкуство, естетика и стил, което се стремим да изградим.

За годините, в които сме част от карнавала сме направили така, че до русенските деца да достигнат много книги, настолни игри и играчки под формата на дарение. Русенският карнавал започва със шествие с няколко лъча, които тръгват от различни краища  на града с участници, облечени в различни шарени костюми, които достигат центъра и там на няколко тематично и възрастово разделени сцени се изявяват всички, а най-добрите, талантливи и интересни деца и възрастни получават награди, част от които са осигурени от детски магазини „Вълшебство”
Екипът на детски магазини „Вълшебство” често сам се включва в карнавалното шествие облечен в шарени дрехи и раздавайки балони и усмивки на малки и големи. 

Важна задача за нас екипът от продавач-консултанти в детски магазини „Вълшебство” е нашите съграждани и клиенти не само да се чувстват като магазини, а да влизат с удоволствие, желание и с усещане, че ние сме техни приятели. 

Ние сме на търговският пазар от повече от 6 години, за които се стремим да сме не просто поредният търговски обект в града, а да сме обществено значими и активни, подкрепяйки и инициирайки различни инициативи, които подобряват начина на живот на нашите деца – децата на Русе и България.


Няма коментари:

Публикуване на коментар