вторник, 9 май 2017 г.

Clibee - страхотни обувки за страхотни деца!

Вече повече от шест години детските обувки с марката Clibee носят радост и удобство за детските крачета и правят дните на децата ни по-живи, динамични и свободни. 

Обувките на Clibee са от средният ценови клас обувки, които могат да бъдат намерени при нас в детскимагазини „Вълшебство”, именно заради това повечето клиенти предпочитат точно тези обувки, защото за относително ниската цена, която имат обувките на Clibeeте предлагат едно добро качество.

Децата обичат обувките на Clibee, защото с меките и гъвкави подметки те могат да усетят изцяло свободата на движение, без излишно напрежение или натрупване на умора в ходилата. 

С ортопедичните стелки от естествени материали и кожа детските крачета остават свежи и сух, без изпотяване и предпоставки за неприятни въздействия върху кожата на ходилото.

Вече повече от четири години детски магазини „Вълшебство” предлагаме обувките на Clibee и те не спират да ни изненадват положително с добрите модели, които произвеждат. 

Всяка година Clibee създават своите модели в сезонните си колекции в актуалните за сезона цветове и с най-новите новости сред производството на обувки. 

Обувките на Clibee  се отличават с добър дизайн, свежи цветове и интересни решения. 

Пролетно-есенните обувки на тази марка са изработени предимно от естествена или синтетична кожа и текстил – обувките са леки, удобни, често с комбинирано закопчаване с велкро лепенки и връзки. 

Зимните обувки, боти и ботуши се характеризират с добра плътна подплата от естествена вата с допълнителни ватирани стелки и отново комбинация в закопчаването от връзки и цип или връзки и велкро. 

Clibee са основен производител и на удобни сандали с ортопедично издържана стелка и с закопчаване посредством велкро лепенки или каишки с катарами. 

Официалнитеобувки с марката Clibee са символ на красота, изисканост и стил!


Само при нас в детски магазини „Вълшебство” можете да откриете толкова огромно разнообразие на обувки с най-различно производство и от всички ценови категории.Няма коментари:

Публикуване на коментар