събота, 27 май 2017 г.

1 ЮНИ - Ден на детето във "Вълшебство"

Първи юни – ден на детето, световен ден на детската усмивка и радост! Естествено, че не е необходим само един ден в годината, в който да издигнем нашите деца на пиедестал, за да ги направим щастливи! Децата трябва да са център на вселената на всеки един родител винаги, защото те осмислят дните ни.
Екипът на детски магазини „Вълшебство” винаги сме вярвали в това и се стремим всеки един ден да превърнем в Ден на детето! Но разбира се децата чакат с удоволствие и нетърпение този ден, защото знаят, че тогава им е позволено почти всичко и могат да получат любима играчка, книга, игра, дреха.


Ето затова всяка година ние от детски магазини „Вълшебство” правим един огромен празник в магазините ни, в чийто център поставяме децата, тяхната радост и интереси. Забавляваме всички с нашите  приятели аниматори, които влизат в ролите на клоуни, пирати и дори рицари. За децата винаги има безброй подаръци, изненади, балони, възможност безплатно да облекат костюм на любими герои и да си направят весели снимки.

И  това никога не стига – специално за празника само във магазини „Вълшебство” всеки получава 10 %отстъпка за всички играчки, които не са в промоция, а тези които са в промоция са намалени с много повече от 10 %. На първи юни всички са във „Вълшебство”, защото при нас е винаги качествено, евтино и много забавно!


Не ни пропускайте и вие! Заповядайте да се забавлявате с нас и да подарите на детето си някои от любимите играчки с марките Mattel, Simba, Dickie, Felyx Toys, Hot Wheels, Barbie, Soy Lunaи още много други! При нас ще откриете и най-новата и голяма мания заляла световния пазар на играчки за деца и възрастни – СПИНЕРИТЕ – в най- различни цветни и светещи варианти и конфигурации.
Няма коментари:

Публикуване на коментар