четвъртък, 9 март 2017 г.

Оцвети денят си с „Contrast”!

Качество! Основната цел на детски магазини „Вълшебство”винаги е била да търсим, намираме и предоставяме качествени продукти и услуги! Това е причината и всяка година да предлагаме огромно разнообразие от роклите и дрехите с марката Contrast. Ето защо решихме в този пост да ви запознаем с продуктите на Contrast и с запазеното българско качество, което те носят.
Фирмата започва началото си през 2003 г. като ателие за бутикови дрехи с името:
AS-boutique. Изисканата елегантност на използваните материали, детайла, удобството, както и силеният иновативен дизайн стават отличителен елемент от самото начало.
Поради нарастващия интерес, ателието се разширява и през 2006 г. излиза на Българския пазар с детска модна линия под марката „Contrast”, която се приема изключително добре на пазара от самото начало.


Днес  „Contrast” произвежда детски дрехи разделени в три възрастови групи, които са от 6 месеца до 16 години с изключителен стил, динамичен и искрящ образ, комбиниран с качество и конкурентни цени.


Целта на е дрехите им да правят децата щастливи, да възпитават тяхното естетическо чувство и да се чувстват с визията на „Contrast” удобно във всеки един момент от деня, за всеки повод и за всяко място.
Ако разхождайки се по улицата или на някой детски рожден ден ви е попаднало в полезрението момиче облечено в изящна стилна рокля с флорални мотиви или с приказен тюл, то това най-вероятно е била рокля на Contrast. Голяма част от роклите на Contrastсе отличават с  красив интегриран в самата тъкан принт, който при изработването на роклята оживява и превръща всяко обикновено момиче в красива принцеса.
Винаги най-новите и атрактивни модели на дрехите на Contrast можете да откриете при нас детски магазини "Вълшебство" - както във физическите ни магазини, така и онлайн, тук на www.valshebstvo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар