четвъртък, 16 март 2017 г.

Babybol – испанската корида от цветове в дрехите за деца.Вече повече от година ние – детски магазини „Вълшебство” се стараем да представим на вас – нашите клиенти красивите, цветни и висококачествени испански дрехи на марката Babybol

Babybol е испанска фирма, която с голям ентусиазъм и непресъхваща творческа енергия се появява за първи път през далечната 1978 със седалище в Барселона и до момента не спира да преодолява предизвикателствата, и да създава прекрасни дрехи за бебета и деца. В днешни дни те запазват същата енергия и в своите бъдещи проекти. В момента дрехите на Babybol се разпространяват в над 25 държави, една от които е и България. 

Тук в България всичко най-ново от дрехите на Babybol може да бъде открито при нас в детски магазини „Вълшебство”. Всяка година Babybol представят по една колекция за летния и зимния сезон. Всяка от които с не по-малко от 250 различни дизайна в свежи и цветни десена.Всяка дреха на испанската фирма се характеризира с високо качество на използваните материи, дизайн и достъпни цени. Това прави Babybol еталон в областта на детско облекло и им позволява да продължават да предлагат най-новите модни тенденции за момичета, момчета и новородени. 

Новата колекция пролет-лято 2017 на Babybol е вече в най-добрите магазини и центрове за дистрибуция в над 25 страни. Ние от детски магазини „Вълшебство” се гордеем с това, че сме част тази огромна общност от магазини в цял свят, които предоставят възможността вие нашите клиенти да имате възможността да облечете красивите си деца в качествените и прелестни дрехи на Babybol.Наистина удобни дрехи, лесни за носене, елегантни и за всеки случай. Средиземноморският стил е винаги представен в дрехите на Babybol с помощта на най-добрите материи. И всичко това предоставено на много конкурентно добри цени, защото качеството и добрите цени не са несъвместими. Babybol го гарантира от повече от 40 години на пазара, а ние от детски магазини „Вълшебство” се стараем да го затвърждаваме като практика!Няма коментари:

Публикуване на коментар