вторник, 31 януари 2017 г.

"Колев и Колев" - обувки за игра!

В сезона на студени дни и постоянна влага обувките са нещо изключително важно. Точно заради това ние от детски магазин „Вълшебство” залагаме на това да предлагаме качествени, топли и сухи детски обувки. Преди около година магазин „Вълшебство” стана и един от официалните представители на обувките на „Колев и Колев” за България и единственият за град Русе. Затова искаме да ви запознаем с обувките на „Колев и Колев”.
За току-що проходилите деца, „Колев и Колев” саразработили специална серия обувки с допълнително укрепени пети за повече стабилност и правилна позиция на ходилата. Тези обувки имат гъвкави и леки ходила, които детето не усеща на краката си. Ето защо те създадоха иновационната система Флекси степ. Тя осигурява гъвкавост на подметката точно там, където е естественото прегъване на стъпалото на детето.
Децата в детска градина на възраст между четири и шест години са най-активни в своите игри. Биомеханиката на техните ходила и многобройните движения, които извършват всеки ден, предопределя спортнитемодели в колекцията на „Колев и Колев” предназначена за тях.
За малките госпожици и малчугани, които вече ходят на училище приключенията се пренасят в училищния двор. Обувките разработени за тях трябва да осигуряват, както целодневна защита и комфорт на краката им, така и съвременен дизайн, който да e част от тяхното ежедневие.

Зимните боти и ботуши смембрана ККТЕХ са единствения вариант, в който детето е с топли, сухи и проветрени крака през целия ден. Обувките с мембрана ККТЕХ имат три отделни слоя. Най-външният е изработен от кожа или текстил и пропуска въздух навътре в обувката. Средният е мембрана, чиято роля е да пропусне въздуха и да спре преминаването на водата навътре. Фината мрежа на мембраната „пропуска” малките въздушни молекули, но „улавя” големите молекули на водата. Най-вътрешният слой е хастара на обувката, който осигурява топлината на детския крак. След дълги часове в снега обувките изглеждат видимо мокри, но краката на детето се запазват сухи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар