сряда, 18 януари 2017 г.

Нека ученето е удоволствие - избери мъдро раница за своето дете!

В месеците на „дървените” ваканции и по средата на учебният сезон малко от хората се замислят за раниците и ученическите пособия, като такива и за това колко е необходимо те да са удобни, функционални  и качествени. Но също така  и точно по това време повечето закупени в началото на учебната година нови, но некачествени раници са вече скъсани, мръсни и непотребни, и те бързо трябва да се заменят с нови!

Сега е момента ние от детски магазини „Вълшебство” да ви запознаем с огромното ни налично разнообразие от различни модели и марки раници! Но преди да започнем с това, нека си припомним какво е важно да знаем, когато търсим раница! Когато избираме раница за своето дете трябва да сме с ясната мисъл, че трябва до подберем раница, която да е едновременно стилна, удобна, здрава и функционална вещ, за да бъде носена с удоволствие и най-вече желание от ученика. Много от родителите подведени от тенденции, слухове или модата държат раницата, която ще носи тяхното дете да е с така нареченият ортопедичен гръб, твърда тип куфар или да е с тролей – с дръжка и колелца, за да може да се дърпа по-лесно! Но често реалността се различава от представите: Истината е, че деца които нямат ортопедични проблеми и изкривявания не е необходимо да носят раница с ортопедичен гръб. Всяка мека раница, която няма ортопедичен гръб, ако бъде регулирана правилно и се носи правилно от детето никога няма да доведе до гръбначни изкривявания.  Децата в първи клас носят около 7 килограма учебници, тетрадки, помагала и ученически пособия. Ортопедичните раници и тези, които са твърди, тип куфар са с около 0.800 кг до 1 кг по-тежки от нормалните меки раници, сами преценете дали това ще помогне или навреди на детето Ви. Раниците с тролей са удобни за дълго носене в сухо време по дълъг прав участък, но вашите деца няма да пътуват, а ще ходят на училище, където има не малко стъпала, а по време на цялата учебна година ще се сблъскат и с дъждовни и снежни дни, когато раницата с колелца по-скоро е бреме, а не плюс. И накрая не забравяйте да избирате раницата така, че да е удобна и на самите Вас – родителите, защото водейки детето си до училище и взимайки го от там, раницата я носите Вие J


Всяка година ние – детски магазини „Вълшебство” се подготвяме първи за учебната година с богато разнообразие от раници и ученически пособия и поддържаме сериозна наличност през цялата година. При нас можете да намерите раници от високият ценови клас между 60 и 100 лева, с утвърдени марки като испанските  лицензни раници на STAR PACK които предлагат ученически раници с изображения на любими герои от любими филми на децата като тези на „Трансформърс”, „Междузвездни войни” и други. Предлагаме и раниците на популярната марка GABOL, за които коментарът е излишен.

Ние сме едни от малкото търговци които предлагат изключително здравите раници със среден ценови клас между 40 и 70 лева на словенската марка STREET и GLOSSY BIRD, които се отличават с изключително свежи десени, дебела и здрава промазана материя на основното тяло на раницата и широки метални ципове. Друг бранд от този ценови клас са полските раници PASO които залагат на красиви практични раници с изображения на любими анимационни герои от популярни филми, като „Ледена епоха”, „Мадагаскар”, „Скуби Ду” и други. Техните раници се отличават с твърдо дъно, меки и дебели презрамки, а раничките им за детска градина са с лак покритие на лицевата част.
Успешно продаваме и раници от ниският ценови клас между 20 и 40 лева, които са произведени предимно в Китай, но се стараем да подбираме такива, които се отличават с утвърдено име и качествени материали, такива са раниците с марките PENTATHLON, NEW WINNING и DURABLE, които предлагаме вече няколко години наред с безупречен успех, поради качествената изработка, здравите материали и ниска цена. Те се характеризират с плътни импрегнирани платове със свежи и актуални десени и дебели, стабилни ципове на основният джоб и стандартни ципове на останалите джобове. Част от тези раници са с меки гърбове, а други са с по-стабилни, подсилени дебели гърбове и презрамки.

Както стана ясно разнообразието от раници при нас в детски магазини „Вълшебство” е голямо, изборът остава Ваш! За да направим изборът – удоволствие ние от детски магазини „Вълшебство” сме посветили тези вълшебни събота и неделя – 21.01. и 22.01. на ученическите раници и всеки наш клиент, посетил ни в тези дни ще може да се възползва от 20 % отстъпка при закупуването на която и да е от нашите раници само във физическите ни магазини в град Русе на ул. „Студентска” №9 и ул. „Александровска” №20!

Очакваме Ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар