вторник, 10 януари 2017 г.

Топла и суха зима с апрески на "МОНЕТА"

Зима – сезонът на мокрите и студени крака! За съжаление повечето от нас и нашите деца свързват зимата освен със страхотните празници и красивият сняг и със това, че краката ти са постоянно мокри и измръзнали!
Да, но това вече не е задължително да е така, просто трябва да подберем правилно и интелигентно добрите обувки, подходящи за нас и нашите деца! Това естествено можете да направите при нас детски магазини „Вълшебство” както и в електронният ни магазин.
 Ние разполагаме с огромно разнообразие от страхотни и качествени обувки в различни ценови класове!
Понеже ние държим изключително много на това да предлагаме продукти произведени в България сме решили да ви представим с голямо удоволствие апреските с марката „МОНЕТА.
"MONETA" - Запомнете тази марка! Вече знаете името на Българската марка за качествени обувки, обувна козметика, аксесоари и стелки. Базирайки се на дългогодишен опит и познания в областта на обувките, обувните изделия и аксесоари „МОНЕТА”  произвеждат и предлагат качествени продукти на изключително конкурентни цени.

Апреските на „МОНЕТА”
са създадени със същите свръх устойчиви, дълготрайни и качествени материали от които са произведени и полските апрески на „Demar” и Muflon”, като е спазена същата технология, за да са също така висококачествени и безупречно устойчиви. Не е случайна приликата на апреските на „МОНЕТА” с тези на „Demar и Muflon”, защото всъщност освен производители „МОНЕТА” са вносители на полските обувки с марка „Demar” и Muflon”!Есенно или зимно време, за градски или планински условия няма абсолютно никакво значение, защото апреските на „МОНЕТА” са изключително топли, меки, сухи и устойчиви на сняг, на екстремен студ до -30С градуса, лесни за поддръжка и почистване с уникален модерен дизайн. Всички апрески са с хастар от  100% естествена агнешка вълна, удобно закопчаване с велкро-лепенка;, което улеснява обуването и събуването на обувките; грайфери против подхлъзване; гумирано ходило против проникване на вода, сняг или киша; произведени от свръх устойчиви и дълготрайни материали; практични светло-отразителни елементи; сдвоени номера за по дълга употреба и на последно място, но не по значение - комфорт, уют и термална защита за краката през студените дни.
Тези страхотни апрески с марката „МОНEТА” и представяните от тях полски Demar” и Muflon” можете да откриете само при нас в детски магазини „Вълшебство” както и в електронният ни магазин http://valshebstvo.bgна топ ниски цени!
Купете апрески „МОНЕТА”, за да може децата Ви искрено да се радват на снежната зима с топли и сухи крачета!

Няма коментари:

Публикуване на коментар