вторник, 8 ноември 2016 г.

За детски магазин Вълшебство

Детски онлайн магазин - Valshebstvo.bg е интернет магазин за детски дрехи, детски обувки, детски играчки и детска козметика.

Повече от 5 години ние от онлайн магазин Вълшебство се стремим да удовлетворим вашите желания. При нас може да намерите голям асортимент от детски играчки, детски дрехи, детски обувки, детска козметика, детски колички и детски легла на водещите фирми от цял свят. Разнообразието в детските стоки гарантира, че ще може да зaдоволим и най-капризният вкус. Ежедневно обновяваме и актуализираме асортимента на детските играчки с всички анимационни герои и водещи фирми, част от тях са LEGO, BANBAO, DIKE, SIMBA, BARBI, Maisto, HASBRO, MATTEL, Hot Wheels, Fisher price, THINKLE STARS, SPIN MASTER. 

За нас, като един от водещите електронни магазини за детски стоки в интернет пространството е приоритет да предлагаме на нашите клиенти висококачествени нови и популярни играчки на възможно най-ниски цени! За нас качество и ниски цени е задължително да вървят ръка за ръка! Поради тази причина с удоволствие ви съобщаваме, че планираме и тази година ЧЕРЕН ПЕТЪК за играчки, който ще се състои на 11 ноември, а всички играчки, които не са в промоция ще са с – 15% намаление!

За предстоящите коледно-новогодишни празници при нас можете да откриете голямо разнообразие на играчки от телевизионните реклами на ниски цени. Едни от последните хитови детски играчки носят името Trolls от едноименният хитов анимационен филм на Dream Works. Тези симпатични малки човечета със стърчащи меки коси могат да бъдат намерени в голямо разнообразие под формата на колекционерски фигурки в пакетчета, игрални комплекти от фигурка с различни аксесоари или качествено изработени пъзели с различен брой части на фирмата Clementoni. Можете да разгледате наличните детски играчки тролчета тук


Няма коментари:

Публикуване на коментар