петък, 25 ноември 2016 г.

Маша и Мечока – Кутията на щастието



През месец ноември детски магазини „Вълшебство” съвместно с представителите за България на оригиналните играчки от популярният анимационен филм „Маша и Мечока” – „Simba toys” и „Жокер Медия” създадохме един неповторим празник за децата в цяла България с незабравимото турне на представлението „Маша и Мечока – Кутията на щастието” в което актьори облечени в реалистични костюми на персонажите от анимационният филм забавляваха децата в театралните зали в градовете Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и София. На представленията присъстваха повече от 10 000 деца и техните родители, които ние успяхме да зарадваме с организирането на наши щандове във всеки град от турнето, представящи оригиналните продукти на „Simba toys” с марката „Маша и Мечока”. За нас екипът на детски магазини „Вълшебство” беше удоволствие да участваме в такова мащабно мероприятие и щастие да видим усмихнатите лица на всяко едно от децата тръгващи си прегърнали една от любимите детски играчки от „Маша и Мечока”.




Детски магазини „Вълшебство” сме официални представители на редица оригинални детски играчки, носещи запазени марки, които са гарант за високо качество на изработка и издръжливост! Представяме ви оригиналните продукти на „Simba toys”, които освен с играчките на „Маша и Мечока” са популярни като производители на качествените кукли „Стефи” и „Еви” за момичетата и бинокли, силиконови и пластмасови животни и динозаври за момчетата и музикални телефони и играчки за бебчетата.




Ние представяме и страхотните превозни средства с марката „Dickie toys”. Детските грачки на „Dickie toys” са с голяма вариация от размери, ценови диапазони и включени екстри превозни средства от най-различно естество. Те притежават играчки от малки, свободно движещи се колички, през средно големи камиони, линейки и пожарни със звуци и светлина, до големи камиони с отварящи се части, звуци и светлини! Освен превозни средства на колела със звуци, „Dickie toys” предлагат и такива с радио контрол и моторни лодки, влакове и други.

Ние детски магазини „Вълшебство” сме официални представители и на лицензните детски играчки с марката „Smoby”. Това са предимно играчки за разходка, като тротинетки, триколки, буталки, играчки за яздене за най-малките с лицензни изображения на героите на „Disney”, както и обемни пластмасови играчки, като къщи, кухни, колички за пазаруване, докторски комплекти, маси и чинове.Всичко това може да разгледате и в електронният ни магазин valshebstvo.bg и да намерите при нас всички играчки от ТВ РЕКЛАМИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар